Wanden, deuren en bureaumodules

GLAS IN BEDRIJFSRUIMTES

Glazen wanden, deuren en bureaumodules maken bedrijfsruimtes open en groot. Ze bieden uitzicht voor de werknemer, overzicht voor de werkgever en zijn perfect om natuurlijk licht binnen te trekken in kantoren zonder ramen. Bekijk de projecten van Topglass en laat u inspireren.

Wanden en deuren

OPEN EN OVERZICHTELIJK

Het kantoorgebouw van ROB in Ardooie, maker van schuifdeursystemen en oplossingen voor interne logistiek, is volledig open en overzichtelijk dankzij de glazen wanden en deuren. Die lijn wordt doorgetrokken in de grote hal op de eerste verdieping met een glazen borstwering en trappen beveiligd met glas.

Productie en kantoor in één

GESCHEIDEN DOOR GLAS

Kantoor en productie worden bij Athena Graphics in Roeselare gescheiden door glazen wanden van vloer tot plafond. Ze maken van het gebouw één geheel zonder dat de ene activiteit de andere stoort.

Steen, hout en glas

WAND VAN LICHT EN DISCRETIE

De kantoorwanden van het Wit-Gele Kruis in Tielt vormen een kant van een gaanderij met veel licht. Licht dat doorstraalt tot in de kantoren zonder te storen. Dankzij een discretiestrook die zorgt voor een filtering van het licht en ook van het zicht.

Het gelaagd akoestisch glas dempt ook het geluid. Langs beide kanten, zodat niemand gestoord wordt en er geen vertrouwelijke informatie hoorbaar is.

Het grondprofiel zit verzonken in de stenen vloer, hierdoor lijkt het glas er in op te gaan. De combinatie met hout maakt de stenen vloer en het glas warmer.

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.

Meer inspiratie

GLAS IN BEDRIJFSRUIMTES EVERYWHERE

Glas in bedrijfsruimtes kan in alle maten en uitvoeringen. Laat u inspireren en bekijk nog meer voorbeelden.