Wanden, deuren en bureaumodules

GLAS IN BUREAUS

Glazen deuren, wanden en balustrades maken van een bureau een ruime, open, uitnodigende plek, aangenaam om in te werken en klanten, leveranciers en natuurlijk werknemers te ontvangen. Bekijk de projecten van Topglass en laat u inspireren.

Wanden en deuren

OPEN EN OVERZICHTELIJK

Het kantoorgebouw van ROB in Ardooie, maker van schuifdeursystemen en oplossingen voor interne logistiek, is volledig open en overzichtelijk dankzij de glazen wanden en deuren. Die lijn wordt doorgetrokken in de grote hal op de eerste verdieping met een glazen borstwering en trappen beveiligd met glas.

Productie en kantoor in één

GESCHEIDEN DOOR GLAS

Bureau en productie worden bij Athena Graphics in Roeselare gescheiden door glazen wanden van vloer tot plafond. Ze maken van het gebouw één geheel zonder dat de ene activiteit de andere stoort.

Als ‘machinekamer’ op kantoor

WELKOM IN ‘THE GREEN BOX’

Bij Cargill – het agro-industrieel Amerikaans concern – willen ze de groene touch gebruiken in het kantoorinterieur. De ‘machinekamer’ met daarin printers, is daar de ideale plaats voor. Een ‘green box’, centraal, overzaal zichtbaar en vooral goed toegankelijk voor iedereen.

De wand staat volledig op zichzelf, zonder verankering bovenaan omdat de hoge, bestaande industriële gewelven dat niet toelaten.

Creatief kantoor

WAND OM OP TE DENKEN

Een centraal gelegen ruimte op kantoor met zwart lacobel-glas wordt een plek om de koppen samen te steken, om te denken en te dromen. En het op te schrijven om anderen te inspireren. Of het er gewoon aan op te hangen want de wanden zijn ook nog eens magnetisch.

Thuisbureau

DISCREET WERKEN

Een grote glazen wand scheidt de bureauruimte van de gang. De witte lamellen geven het een discrete look. Het glas is gelaagd en akoestisch zodat die discretie niet alleen visueel is.

Vanuit de hal, doorheen het loopglas krijgt de ruimte extra licht.

Meer inspiratie

GLAS VOOR BUREAUS EVERYWHERE

Glas voor bureaus is er in alle maten en verschillende uitvoeringen. Laat u inspireren en bekijk nog meer voorbeelden.