“Mooie besparing, snel geplaatst”

DUBBEL GLAS

Dubbel glas, oftewel isolerend glas. Kiezen om het glas in uw bestaande ramen te vervangen, betekent een stevige besparing op de energierekening. Het kan snel, proper en perfect worden geplaatst en kost maar een kwart van volledig de ramen vervangen. Bovendien heeft isolerend glas ook nog andere kwaliteiten zoals warmte-, geluids-, zonwerend en inbraakwerend.

‘Dubbel’ is isolerend

‘Dubbel glas’ is als een verzamelnaam voor alle isolerend glas, hoogrendementsglas, zonwerend glas en superisolerend glas.

Isolerend glas is de norm geworden, niet in het minst omdat de meerkost ervan wordt gedekt met steun van uw netbeheerder Infrax en Eandis, en vooral ook omdat isolerend glas een ferme besparing op de enegerierekening betekent.

Bereken op www.energiesparen.be hoeveel u kunt besparen met isolatieglas!

Budgetvriendelijk

Glas vervangen en zo energie besparen, kost een vierde van wat u zou betalen voor volledig nieuwe ramen. Onze werkwijze is dus zeer budgetvriendelijk met een hoge terugverdientijd.

Zo isoleert ‘dubbel glas’

Hoe werkt superisolerend glas? Twee glasplaten worden op een bepaalde afstand luchtdicht met elkaar verbonden. Zo ontstaat er een isolerende ruimte tussen de glasplaten: de ‘spouw’. Een dun metaallaagje op het glas en Argon-gas dat de spouwruimte vult, houden dan vervolgens de stralingswarmte tegen.

Meer dan alleen isoleren

Isolerend glas dempt ook geluid en de akoestische kwaliteiten ervan kunnen worden versterkt met een extra dempende laag. Isolerend glas met een coating weert dan weer de zon, gehard isolatieglas is brandwerend en gelaagd weert het nog beter inbrekers.

Topglass leidt u graag doorheen de vele mogelijkheden van dubbel glas, al dan niet op maat.

We informeren u graag over de verschillende effecten en prestaties van beter isolerend glas in onze inspiratieruimte in Torhout.

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.

6 stappen

ZO VERVANGEN WE UW GLAS

Stap 1

We halen het glas zo voorzichtig mogelijk uit de bestaande ramen. Aan de afwerking binnen in huis, zoals stucwerk, behang en schilderwerk wordt niet geraakt. Wat toch een hele geruststelling is bij zulke ingrijpende werken.

Stap 2

Alle restanten worden verwijderd zodat het op maat gemaakte dubbelglas netjes past.

Stap 3

We plaatsen het op maat gemaakt glas in de raamkaders.

Stap 4

Met latten wordt het isolerend glas vastgemaakt in het raamkader van het bestaande raam.

Stap 5

Tussen latten, raam en glas wordt siliconen gespoten zodat alles lucht- en waterdicht is.

Stap 6

Onze ervaren vakmannen komen ‘s ochtends bij u langs en ruimen op het einde van de werkdag netjes op. Afhankelijk van de grootte van uw renovatie kan het werk in 1 dag afgewerkt worden en kunt u dezelfde dag nog zonder zorgen genieten van uw warme thuis.

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.

Meer inspiratie

DUBBEL GLAS EVERYWHERE

Dubbel glas is er in alle maten en verschillende uitvoeringen. Laat u inspireren en bekijk nog meer voorbeelden.

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.