“Een licht- en kleurenspektakel”

VANCEVA GLAS

Vanceva glas geeft kleur aan elke ruimte, professioneel of thuis. In grote of kleine delen, in dezelfde of verschillende kleuren, altijd een spektakel.

Toepassing

Gekleurd glas (Vanceva) bestaat uit een serie gekleurde tussenlagen in PVB (polyvinylbutyral). Dat zorgt voor een breed spectrum van kleuren en stemmingen. Dat zou met gewone stockkleuren onmogelijk zijn. Vanceva glas is beschikbaar als panelen en als modules.

1000+ kleuren

Dankzij de vele combinatiemogelijkheden met tussenlagen kunnen meer dan 1000 transparante, doorzichtige of opake kleurenopties. Dat maakt de perfecte kleurschakering en intensiteit mogelijk.

Veilig

Gekleurd glas bestaat uit beschermende tussenlagen of folies, tussen twee of meer glasplaten geperst. Het voldoet aan de strengste veiligheids- en betrouwbaarheidsstandaarden wereldwijd en overtreft die zelfs.

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.

Op kantoor

GROEN OP BUREAU

Bij Cargill – het agro-industrieel Amerikaans concern – willen ze de groene touch gebruiken in het kantoorinterieur. De ‘machinekamer’ met daarin printers, is daar de ideale plaats voor. Een ‘green box’, centraal, overzaal zichtbaar en vooral goed toegankelijk voor iedereen.

De wand staat volledig op zichzelf, zonder verankering bovenaan omdat de hoge, bestaande industriële gewelven dat niet toelaten.

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.

Meer inspiratie

GEKLEURD GLAS EVERYWHERE

Gekleurd glas is er in alle maten en verschillende uitvoeringen. Laat u inspireren en bekijk nog meer voorbeelden.
Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.