Ma-do: 8:30-18:00
Vrij: tot 17u00
Pauze: 12u00-13u30
's avonds en zaterdag op afspraak

“Gelakte glans schittert”

wanden in lacobel glas

Lacobel is gelakt glas dat schitterend glanst in allerlei kleuren en plekken in huis. Maar vooral toch in keuken en badkamer waar het gauw de makkelijkst te onderhouden plek is.

Overal maar vooral in de keuken

Lacobel is een gamma van gelakt glas dat geschikt is voor binnentoepassingen en perfect werkt in stijlvolle, hedendaagse interieurs. Denk maar aan een spatwand voor de keuken, venstertabletten of als hygiënisch en naadloos alternatief voor de faiences in badkamers, douches en keukens.

Tinten

Een Lacobel-glaswand is ondoorzichtig door het aanbrengen van lak op één van de zijden van het glas. Er is keuze uit tijdloze, neutrale tinten of verschillende eigentijdse kleuren.

Makkelijk onderhoud

Bij het plaatsen van Lacobel is voegen overbodig, wat het onderhoud achteraf vergemakkelijkt.

Creatief kantoor

I like lacobel

Een ruimte op kantoor omringd met donker (wit kan ook!) lacobel-glas wordt een plek om koppen samen te steken, om te denken en te dromen. En het op te schrijven om anderen te inspireren: I like lacobel. Of het er gewoon aan op te hangen want de wanden zijn ook nog eens magnetisch. Een ruimte omringd met lacobel-glas wordt zo een plek om te denken en te dromen.

Bekijk dit project in detail.

In een strakke zwart-wit keuken

Subtiele reflectie geeft rust en ruimte

Er ontbrak een kers op de taart in de strakke nieuwbouw met wit en zwart van het jonge gezin in Torhout: een spatwand in glas achter het aanrecht.

Klik en lees het hele verhaal

Sfeervolle keuken met matelac

Mooi mat contrast

Glaswanden in lacobel geven de keuken een net en strak zicht, verzacht door het indirecte licht. Omdat dit matelac is – lacobel met een matte afwerking – contrasteert die mooi met het pure keukenblad. De stopcontacten zijn mooi en naadloos verzonken in het glasvlak en vallen amper op. Belangrijk: matelac is net als lacobel makkelijk schoon te houden.

Bekijk dit project in detail.

Witte lacobel in de douche

Onherkenbaar gerenoveerd

De witte lacobel tegen de douchemuren in combinatie met de heldere douchewand zijn de blikvangers van deze gerenoveerde badkamer. Ze maken de badkamer mooi en makkelijk schoon te houden.

Bekijk dit project in detail

Meer inspiratie

Gelakt glas

everywhere

Gelakt glas is er in alle kleuren en maten en verschillende uitvoeringen. Laat u inspireren en bekijk nog meer voorbeelden.

Mail ons

Kom langs in onze showroom

Openingsuren:

Maandag tot donderdag:  8u30-18u00
Vrijdag: 8u30 tot 17u00
Gesloten tijdens de lunch: 12u00-13u30
Zowel 's avonds als zaterdag steeds mogelijk op afspraak.

Contacteer ons

  • Hebt u foto's of plannen, dan kan u die hier uploaden. Dan kunnen we er gelijk naar kijken.
    Drop files here or
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pin It on Pinterest