Glas vervangen

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.

“Grote besparing, snel geplaatst”

Hoogrendementsglas kiezen om het glas in bestaande ramen te vervangen, betekent een stevige besparing op de energierekening. Het kan snel, proper en perfect worden geplaatst. Doe er nog een zonwerende coating bovenop en het is klaar voor elk weer.

Bespaar op energie

Investeer in hoogrendementsglas met behoud van bestaande ramen en bespaar zo op uw energiekosten. Het bestaand glas wordt voorzichtig uit het kader gehaald, waarna de nieuwe partijen vakkundig geplaatst en bevestigd worden. Hinder in huis wordt tot het minimum beperkt, beschadiging aan het raam- of stucwerk te allen tijde vermeden.


Kies voor hoogrendementsglas met een zonwerend effect als uw raampartijen zich op het zuiden bevinden. Een warme winter en koele zomer gegarandeerd!


Alles op 1 dag klaar

Onze ervaren vakmannen komen ‘s ochtends langs en ruimen op het einde van de werkdag netjes op. Afhankelijk van de grootte van een renovatie kan het werk in 1 dag worden afgewerkt.


Op maat en voordelig

Ramen worden precies afgemeten om ze vervolgens op maat te produceren en te plaatsen. Met deze werkwijze kan u uw ramen laten vervangen voor een vierde van de prijs die u betaalt voor volledig nieuwe ramen. Uiterst voordelig dus!

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.

Met ingewerkte kruiskozijnen

Opwaarderen van karaktervol huis

Een karaktervolle woning onderhouden is niet alleen het strooien dak vervangen, maar ook het glas in de ramen. Je eigendom opwaarderen én duurzaam maken heet dat dan. Zo vermijd je een energierekening die de pan uit swingt.

Het bestaand glas werd vervangen door ultra-isolerend glas met ingewerkte kruiskozijnen.

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.

Renovatie van een droomhuis

Voor een kwart van het budget

In deze oude koloniale woning, – een droomproject voor de eigenaars – werd tot voor kort nog gebruik gemaakt van enkel glas. De vraag: “Plaatsen we volledig nieuwe ramen of vervangen we enkel het glas?

Kwaliteit moet je niet vervangen. En dus werd ervoor gekozen om enkel het glas te vervangen door hoogrendementsglas. Voor de eigenaars een besparing van duizenden euro’s. Door de bestaande raampartijen te behouden, werd bovendien niet geraakt aan het stijlvolle en authentieke karakter van de woning. Win-win!

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.

3 x beter geïsoleerd

Grote raampartijen vervangen

Een prachtige, strakke woning uit de jaren 80, maar wat met die grote en vooral energievretende glaspartijen? 

De oplossing: hoogrendementglas in de bestaande kozijnen plaatsen. Hierdoor wordt er tot drie keer meer en beter geïsoleerd, waardoor je niet alleen stevig gaat besparen maar ook voor meer comfort en rust zorgt.

Mits de nodige techniek en kracht kunnen de grote raampartijen snel en zonder al te veel hinder geplaatst worden.

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.

Hoogrendementsglas in de veranda

Koel in de zomer, warm in de winter

Hoe vermijd je dat je veranda in de zomer te warm wordt en in de wintermaanden te kil? Opteer voor een combinatie van hoogrendementsglas met zonwerende capaciteit.

Het zonwerend glas in het dak zorgt ervoor dat bij hoge temperaturen de warmte makkelijker buiten blijft. Het hoogrendementsglas in de rechtopstaande ramen isoleert dan weer 3 tot 5 maal beter. Een veranda waar je het volledige jaar kan genieten gegarandeerd!

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.

Previous slide
Next slide

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

We luisteren naar jouw ideeën en geven oprecht advies op basis van onze jarenlange ervaring.

 

Stap 2

We werken een vrijblijvend voorstel voor je uit zodat je een duidelijk en transparant overzicht hebt voor je met alles start.

 

Stap 3

Onze plaatsers doen al het nodige op een zeer professionele manier.

 

Stap 4

We overlopen en evalueren samen het eindresultaat en toetsen of de afwerking en kleur aan de belofte voldoet om esthetische meerwaarde te creëren.

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.

Dit zeggen onze klanten over het vervangen van glas

Na een lange zoektocht eindelijk een firma gevonden die staat voor glas-oplossingen op maat. Van het eerste gesprek tot de finale oplevering is alles perfect verlopen. Bedankt aan het ganse Topglass-Team

J. Decaesstecker

*****

Van informatie tot plaatsing zoals afgesproken. TOPservice.

S. Tilleman

*****

Het Topteam van Topglass verving vandaag een aantal ruiten in ons huis met opmerkelijke vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid. Top!

P. Bataillie

*****

Zeer stipte en correcte uitvoering van de werken en aan de gemaakte offerte.
Vriendelijk en luisterend personeel.
Dit bedrijf wil ik aan iedereen aanbevelen.

J. Moens

*****