Ma-do: 8:30-18:00
Vrij: tot 17u00
Pauze: 12u00-13u30
's avonds en zaterdag op afspraak

“Veilig en toch verbonden werken “

Bureaumodules in glas

Bureaumodules in glas zijn het antwoord op nieuwe werkomgevingen waar veilig en gezond werken centraal staan en verbonden blijven belangrijk is. Ze zijn een duurzame manier om open landschapskantoren op te delen zodat mensen niet alleen kunnen werken zonder elkaar te storen en zo productiever te zijn. 

Naast elkaar, zonder te storen

Open landschapskantoren toonden al voor het coronavirus hun beperkingen. Te luid. Te veel storing. Te weinig rust en mogelijkheid om zich te concentreren. Ze opdelen in kleinere ruimtes met glas, zodat het visueel contact niet verloren gaat en het licht vrij spel blijft krijgen, is een oplossing. Het zorgt voor meer tevreden werknemers zonder het overzicht te verliezen.

Veilig gevoel

Met glas afgeschermde ruimtes, al dan niet gekleurd, getint of ondoorzichtig geven een veilig gevoel. Figuurlijk maar ook letterlijk in tijden van corona en de hygiënische regels die daarbij horen. Glas is nu eenmaal makkelijk schoon en kiemvrij te houden.

Discreet

Wanden op kantoor kunnen in akoestisch glas. Zo dempen ze het geluid tussen de ruimtes en blijven gesprekken en vergaderingen discreet. Pivoterende deuren in pure volglaswanden of deuren met gelakte kaders maken het af, ook akoestisch. 

Productie en kantoor in één

Gescheiden door glas

Kantoor en productie worden bij Athena Graphics in Roeselare gescheiden door glazen wanden van vloer tot plafond. Ze maken van het gebouw één geheel zonder dat de ene activiteit de andere stoort.

Bekijk dit project in detail

Alles in één, alles gescheiden

Het stille overzicht

Het kantoorgebouw van ROB in Ardooie, maker van schuifdeursystemen en oplossingen voor interne logistiek, is volledig open en overzichtelijk dankzij de glazen wanden en deuren. Die zijn akoestische geoptimaliseerd zodat elke afdeling in stilte kan werken. Of geanimeerd al naargelang de noodzaak en het doel.

Lees hier het hele verhaal

Als ‘machinekamer’ op kantoor

welkom in ‘the green box’

Bij Cargill – het agro-industrieel Amerikaans concern – willen ze de groene touch gebruiken in het kantoorinterieur. De ‘machinekamer’ met daarin printers, is daar de ideale plaats voor. Een ‘green box’, centraal, overzaal zichtbaar en vooral goed toegankelijk voor iedereen. 

De wand staat volledig op zichzelf, zonder verankering bovenaan omdat de hoge, bestaande industriële gewelven dat niet toelaten. 

Bekijk dit project in detail.

Steen, hout en glas

Wand van licht en discretie

De kantoorwanden van  het Wit-Gele Kruis in Tielt vormen een kant van een gaanderij met veel licht. Licht dat doorstraalt tot in de kantoren zonder te storen. Dankzij een discretiestrook die zorgt voor een filtering van het licht en ook van het zicht.

Omdat het gelaagd akoestisch glas is, wordt ook het geluid gedempt. Langs beide kanten, zodat niemand gestoord wordt en er geen vertrouwelijk informatie hoorbaar is. 

Het glas is direct op de stenen vloer geplaatst en lijkt er in op te gaan. De combinatie met hout maakt de stenen vloer en het glas warmer. 

Bekijk dit project in detail

Meer inspiratie

Kantoorwanden in glas everywhere

Kantoorwanden in glas zijn er in alle kleuren en maten en verschillende uitvoeringen. Laat u inspireren en bekijk nog meer voorbeelden.

(Lees verder onder de foto’s!)

Mail ons

Kom langs in onze showroom

Openingsuren:

Maandag tot donderdag:  8u30-18u00
Vrijdag: 8u30 tot 17u00
Gesloten tijdens de lunch: 12u00-13u30
Zowel 's avonds als zaterdag steeds mogelijk op afspraak.

Contacteer ons

  • Hebt u foto's of plannen, dan kan u die hier uploaden. Dan kunnen we er gelijk naar kijken.
    Drop files here or
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Interieur

Buiten

Douchewanden

Spiegels

Trapleuningen

Veiligheidsglas (doorval & inbraak)

Douchedeuren

Glazen wanden

Loopglas

Balustrades

Glazen deuren

Gekleurd glas

Kantoorwanden

Gelakt glas

Akoestisch glas

Windschermen

Hoogrendementsglas

Sliding glass

Balustrades

Dubbel glas

Projecten

Verhalen

Badkamer

Hal

Keuken

Terras

Woonkamer

Bedrijfsruimte

Slaapkamer

Publieke ruimte

Bureauruimte

Verfijnde villa

Bloemenzicht

Op een muurtje

Polderzicht

Op het dak

Zwart vs. wit

Hotel in huis

Kantoor van glas

Pin It on Pinterest