Schoon en mooi

KEUKENS MET GLAS

Glazen deuren, (spat)wanden en deuren maken de keuken niet alleen ruimer en stijlvoller, het glas is ook makkelijk te onderhouden en daarom uiterst hygiënisch. Bekijk de projecten van Topglass en laat u inspireren.

Zwart versus wit

SUBTIELE REFLECTIE

Er ontbrak een kers op de taart in de strakke nieuwbouw met wit en zwart van het jonge gezin in Torhout: een spatwand in glas achter het aanrecht. ‘Specialistenwerk’ noemde de keukenbouwer het en daarom contacteerde de klant Topglass. Die stelde een spatwand in zwarte lacobel voor, perfect op maat, naadloos en glanzend. “Die zorgt voor een subtiele reflectie die de keuken rust en ruimte geeft”.

Connectie met de hal

SPIEGELENDE DOORKIJKDEUR

Een glazen dubbele deur scheidt de strakke, zwart/wit keuken van de hal. De donkere kleur vergroot visueel de keuken door de spiegeling, geeft sfeervol licht aan de hal en zorgt voor een discrete inkijk van hal naar keuken.

Balustrade in duotone

KEUKEN EN KINDEREN VERBONDEN

De glazen duotone balustrade – boven helder en onder getint – verbindt de keuken en het tussenniveau waar de kinderen zich kunnen ontspannen. Hoog wordt zo één met laag op een veilig en stijlvolle manier. Ook handig voor kokende ouders die hun kinderen niet te veel uit het oog willen verliezen. En niet te vaak ‘komen eten’ moeten roepen vooraleer ze aan tafel zitten.

In de loft

KIJKEN OP DE KEUKEN

Glazen borstweringen zorgen voor een veilige scheiding in de loft tussen boven – waar wordt gewerkt en ontspannen – en beneden waar keuken en eetruimte zijn. Verfijnd glas en ruw beton zijn een perfecte combinatie, zowel technisch als esthetisch.

Keuken van marmer en glas

NATUURLIJK GETEKEND

Witte calacatta marmer met prachtige tekening geven de keuken een organische touch. De glaswand tussen hal en keuken is quasi profielloos geplaatst en gaat helemaal op in het marmer.

Meer inspiratie

KEUKENS MET GLAS EVERYWHERE

Glas voor keukens is er in alle kleuren en maten en verschillende uitvoeringen. Laat je inspireren en bekijk nog meer voorbeelden.