Glazen deuren voor elk interieur

Glazen deuren zijn tijdloos en stijlvol in elk interieur of kantoor en laten u toe om optimaal gebruik te maken van natuurlijk licht.

Van schuifdeur tot pivoterende deur

Verkiest u een deur met scharnieren of een vloerpomp? Of gaat uw voorkeur uit naar een schuifdeur of pivoterende deur? We overlopen graag samen met u de talloze mogelijkheden, en gaan op zoek naar een glazen deur naar uw smaak. Zo bent u steeds zeker van een verantwoorde keuze en een glazen deur die volledig in uw interieur past.

Diverse afwerkingsmogelijkheden

Topglass begrijpt als geen ander dat iedereen een eigen smaak en persoonlijkheid heeft en deze wenst uit te drukken in het interieur. Daarom heeft u voor uw glazen deur de keuze uit diverse afwerkingsmogelijkheden: helder, gekleurd, gezuurd, gezandstraald, getint of gefumeerd glas. U kan zelfs kiezen voor satijnglas of uw glazen deur voorzien van een folie of print naar keuze.

Meer weten?

Hebt u al een bepaald type deur voor ogen of bent u gebonden aan specifieke afmetingen? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze inspiratieruimte in Torhout.

Ik wens een vrijblijvende afspraak