Lichtstraat

Een lichtstraat is een interessante optie voor de verlichting van zolderkamers, ateliers, smalle wandelgangen of kleine woonruimtes. Met een lichtstraat wordt immers het natuurlijke buitenlicht gebruikt om uw ruimte tot leven te wekken. Bovendien zorgt u met een optimale wisselwerking tussen beglazing, ventilatie en zonwering voor een optimaal leefklimaat.

Door de innovaties op het vlak van thermische, akoestische en zonwerende isolatie of zelfs inbraakwerendebeglazing heeft u tal van mogelijkheden. Qua afwerking kunt u tegenwoordig uw lichtstraat perfect afstemmen op uw wensen wat betreft design, comfort en privacy. Denk maar aan geheel of gedeeltelijk gezandstraald glas, gezuurd glas, melkglas, gekleurd glas, enzovoort.

Hou rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften en kies voor veiligheidsglas. Zo zorgt u ervoor dat diegene die bij breuk onder het glas doorloopt zicht nooit kan blesseren.

Topglass is uw adviseur en leidt u graag doorheen de vele mogelijkheden van dakbeglazing en het kluwen van veiligheidsnormen. We verwelkomen u graag in onze inspiratieruimte in Torhout. Of neem vrijblijvend contact op voor uw offerte op maat.

Contacteer ons