Over ons

U ondersteunen op het vlak van de nieuwste glastechnieken en interieurtrends. U wegwijs maken doorheen de complexe materie van de veiligheidswetgeving. Topglass helpt u graag. Loopt u onze vakmannen tegen het lijf op de werf of bezoekt u onze showroom in Torhout?

Stel dan gerust uw vragen. We begeleiden u graag met persoonlijk advies. 

U bouwt. Of renoveert. En weet dat glas op maat een vaste waarde is in de hedendaagse architectuur. Een spiegel op maat, een balustrade in glas, een glazen douchedeur: de toepassingen en afwerkingen zijn oneindig. Daarom is maatwerk de absolute sterkte van Topglass: glas op maat van uw wensen, kennis van trends en stijlen, oog voor detail en verfijnde afwerkingen.

Het Topglass-team bestaat uit ervaren vakmannen. Zij maken de cirkel rond, want kwaliteit begint bij het geven van professioneel advies en eindigt bij een verzorgde afwerking. Op deze manier deel mogen uitmaken van de realisatie van uw woonproject: dat is wat ons team drijft. En uw tevredenheid mogen ontvangen. Daar doen we het voor.

De dag van vandaag wordt er niet langer gesproken over ‘gewoon’ dubbel glas, beter isolerend glas zoals hoogrendementsglas en superisolerend glas zijn nu de basis.
Dit heeft twee belangrijke oorzaken, namelijk een quasi gelijke aankoopprijs door steun van uw netbeheerder Infrax en Eandis maar uiteraard ook door de stijgende energiekosten.
 

Met veel feeling voor interieur, tonnen ervaring op het vlak van kleur en materialen en een oneindige gedrevenheid namen Vincent Goethals en zijn echtgenote Annemie in juli 2006 Topglass over. Het bedrijf was - onder een andere naam weliswaar - een begrip in en rond Torhout.

  1. Premie Netbeheerder: Hoe gaat dit in zijn werk?

 

Deze pagina is nog in opbouw... Kom later nog eens terugkijken!

~ GLASPLAATSER MET ERVARING