Besparingen en premies

De dag van vandaag wordt er niet langer gesproken over ‘gewoon’ dubbel glas, beter isolerend glas zoals hoogrendementsglas en superisolerend glas zijn nu de basis.
Dit heeft twee belangrijke oorzaken, namelijk een quasi gelijke aankoopprijs door steun van uw netbeheerder Infrax en Eandis maar uiteraard ook door de stijgende energiekosten.
 

Hoe werkt superisolerend glas precies? Door het gebruik van twee glasplaten die op een bepaalde afstand luchtdicht met elkaar verbonden zijn ontstaat er een isolerende ruimte tussen de glasplaten genaamd de ‘spouw’. Een dun metaallaagje op het glas en Argon-gas als opvulling van de spouwruimte houden dan vervolgens de stralingswarmte tegen. Andere varianten van dubbele beglazing zijn zonwerend isolatieglas, akoestisch glas en brandwerend glas, maar ook inbraakwerend glas.

 

Bereken op www.energiesparen.be hoeveel u kunt besparen met isolatieglas! Een woning of gebouw van beter isolerend glas voorzien, leidt zowel tot een betere warmte- als geluidsisolatie.

Vraag hier de premie aan

Topglass is uw adviseur en leidt u graag doorheen de vele mogelijkheden van hoogrendementsglas, al dan niet op maat. We informeren u graag over de verschillende effecten en prestaties van beter isolerend glas in onze inspiratieruimte in Torhout.