Familiebedrijf

Met veel feeling voor interieur, tonnen ervaring op het vlak van kleur en materialen en een oneindige gedrevenheid namen Vincent Goethals en zijn echtgenote Annemie in juli 2006 Topglass over. Het bedrijf was - onder een andere naam weliswaar - een begrip in en rond Torhout. Vincent dompelde zich onder in de wereld van glas en volgt vandaag in nauwe samenwerking met zijn ervaren plaatsingsteam elk project op de voet op.  

 

Dankzij deze aanpak is Topglass in enkele jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde in West- en Oost-Vlaanderen. Onze vakmannen staan in voor de plaatsing van glas op maat, waaronder Geert die al meer dan veertig jaar voor het bedrijf werkt.

 

Annemie maakte op haar beurt van de showroom een sfeervolle inspiratieruimte. Zij adviseert er u samen met haar zoon Xavier over de mogelijkheden van glas op maat en luistert naar uw specifieke woonwensen. Op een enthousiaste, correcte manier deel uitmaken van de realisatie van uw woonproject, dat is waar Topglass naar streeft. Elke dag opnieuw.