Missie en waarden

Missie

Wij willen een gerespecteerde speler zijn in de ontwikkeling, productie en verkoop van glas (op maat) Dankzij onze lange-termijn visie en het opvolgen van trends willen we onze vooruitstrevende rol blijven vervullen. Iedere dag opnieuw. We stellen alles in het werk om duurzaam te ondernemen. Wij willen tevens met heel ons team tot het uiterste gaan om een mooie woonomgeving of bedrijfsomgeving te creeëren voor onze klanten. We vinden het belangrijk om niet enkel met onze klanten maar ook met onze partners en team mee te denken en hen te ondersteunen waar nodig. Ons team van plaatsers krijgt een waardevolle omgeving waar kansen en groei mogelijk is. 

 

Waarden

Betrokkenheid & familiaal 

Dankzij ons familiaal bedrijf kunnen we snel en makkelijk omschakelen volgens de noden van onze klanten. Flexibiliteit is onze troef. Een persoonlijke aanpak is voor ons heel belangrijk omdat we op deze manier het best aan de verwachtingen kunnen voldoen. 

 

Openheid

Wij streven ernaar om open te communiceren. We zijn makkelijk bereikbaar en staan altijd open voor een dialoog zowel naar ons team, klanten, partners als leveranciers toe. 

Onze dienstverlenende ingesteldheid zorgt er voor dat we indien nodig alles uit de kast halen om de tevredenheid te garanderen en te optimaliseren.