Category: Kantoren

Kantoorwanden Bright Analytics

Kantoorwanden zijn het absolute antwoord op werkomgevingen waar welzijn, productiviteit en verbondenheid belangrijk zijn. Bright Analytics is zich hier zeer van bewust.   Om hun vergaderruimte meer privacy te geven op vlak van geluid, waarbij gevoelige besprekingen binnen de vier muren blijven, en zonder ruimtegevoel verloren te laten gaan, kozen ze voor onze glazenkantoorwanden.   …

Kantoorwanden Bright Analytics Read More »

werkplaats met glazen wanden 03

Werkplaats met glazen wanden

Werkplaats en kantoor worden bij Athena Graphics in Roeselare gescheiden door glazen wanden van vloer tot plafond. Ze maken van het gebouw één geheel zonder dat de ene activiteit de andere stoort. Contacteer Ons Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.

Kantoor met glazen deuren en balustrade 04

Loft met glazen balustrade

Een glazen borstwering zorgt voor een veilige scheiding tussen de werk- en ontspanningsruimtes boven onder de zolder en de hoge keuken en leefruimte beneden. Leven en werken zijn zo maar enkele glazen centimeters van elkaar verwijderd. Contacteer Ons Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.