Ma-do: 8:30-18:00
Vrij: tot 17u00
Pauze: 12u00-13u30
's avonds en zaterdag op afspraak

Laat u inspireren door onze projecten en verhalen

Realisaties

Topglass creëert bouw- en interieuroplossingen met glas binnen en buiten. In woningen, kantoren en publieke ruimtes. Voor in badkamers, keukens, livings, gangen en hallen. Voor op terrassen en in tuinen, patio’s en poolhouses. Laat u inspireren door onze realisaties en verhalen en vind een toepassing voor uw idee of probleem. Contacteer ons voor nog meer inspiratie en hoe die concreet maken. 

Ruimtes

Terras

Glazen balustrades, wanden en windschermen maken een terras en balkon groter, ruimer, lichter, mooier, handiger, sfeervoller, … en vooral ook veiliger en beschut tegen wind en regen.

Check it out.

Badkamer

Glas in de badkamer is ‘a match in heaven’. Clean, mooi en praktisch. Als afscheiding, als douchewand en – deur of als spiegel om in te kijken of de ruimte groter en lichter te maken.

Bekijk ze en contacteer ons.

Keuken

Glazen deuren, (spat)wanden en deuren maken de keuken niet alleen ruimer en stijlvoller, het glas is ook makkelijk te onderhouden en daarom uiterst hygiënisch. Benieuwd naar keukens met slimme glasoplossingen?

Klik, kijk en contacteer ons.

Hal

Glazen balustrades en deuren maken de hal groter, ruimer, lichter, mooier, handiger, sfeervoller, warmer … en vooral ook veiliger.

Klik, bekijk onze projecten, lees onze verhalen en contacteer ons.

Woonkamer

Glazen wanden en deuren openen je woonkamer of delen ze op. Het hangt er maar vanaf hoe je het bekijkt maar esthetisch, stijlvol en veilig is het altijd.

Check de projecten van Topglass en laat u inspireren.

Dressing

Een dressing vraagt orde en ruimte, ook als er chaos en krapte is. Glazen wanden zijn een moeglijkheid, spiegels een zekerheid.

Bekijk onze projecten en begin alvast te dromen.

Slaapkamer

Glazen wanden, deuren en spiegels maken de slaapkamer open en groot. Of net intiem en afgesloten. Sowieso geven ze de ruimte een nieuw allure. Op zoek naar ideeën?

Bekijk de onze en deel de uwe met ons.

Bedrijfsruimte

Glazen wanden, deuren en bureaumodules maken bedrijfsruimtes open en groot. Ze bieden uitzicht voor de werknemer en overzicht voor de werkgever.

Bekijk de projecten van Topglass en laat u inspireren.

Bureauruimte

Glazen deuren, wanden, deuren en balustrades maken van een kantoor of bedrijfsruimte een ruime, open, uitnodigende plek, aangenaam om in te werken en klanten, leveranciers en natuurlijk werknemers te ontvangen.

Check it out.

Publieke ruimte

Glazen wanden, deuren, vloeren en daken passen perfect in publieke ruimtes zoals parken, pleinen, musea, … Ze beschutten, beveiligen en geven open ruimtes een echt open zicht.

Klik, kijk en contacteer ons.

Verhalen

Verfijnd met glas

Een strakke nieuwbouwarchitectenwoning in de Westhoek vroeg een strakke uitvoering in glas: een grote douchewand en badkamerspiegel, spiegels in de gang en een lange balustrade vooraan die het lijnenspel van het ontwerp accentueert en afmaakt. Het resultaat is een strak geheel, perfect tot in het detail.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Polderzicht

Een dokterswoning in het Waasland had een prachtig open terras met zicht op de polders. Maar dat betekende ook een terras met een strakke wind er op en een onveilige situatie omdat het terras hoger ligt dan de aanpalende grond. Een hoog windscherm en een ballustrade in glas lossen het veiligheidsprobleem op en weren de wind  zonder aan het open zicht te raken.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Bloemenzicht

De bewoners van een  omhaagde villa in Knokke-Heist met een ruim terras zaten met twee kwesties verveeld: de wind die van tuin en terras een tochtgat maakte en het prachtig aangelegde aangelegde bloemenperk naast het terras. Een scherm zou wel de wind weghalen maar ook het zicht op de bloemen. Een groot, naadloos glazen windscherm was de oplossing.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Op het dak

Een nieuwbouw dakapartement boven een hippe kledingzaak in Torhout had in de plannen een dakterras met glazen balustrade staan. Maar ook een dakbedekking van EPDM die onaangeroerd moet blijven om lekkages te voorkomen. Topglass ontwikkelde daarop samen met de architect een systeem om terras en ballustrade te verankeren zonder verankering in het beton onder de EPDM.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Op een muurtje

Een gepensioneerd echtpaar had het terras vernieuwd van hun vrijstaande woning in Bekegem, met uitzicht over de landerijen achteraan. Om er meer en langer van te kunnen genieten, besloten ze een windscherm in glas te plaatsen. Topglass hielp hen daarbij, maakte goeie afspraken met de aannemer die een muurtje met fundament rond het terras bouwde en plaatste een monolithisch aandoende wand van 1m20 hoog. “We zitten nu heerlijk beschut met nog altijd hetzelfde heerlijke uitzicht“.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Zwart vs. wit

Er ontbrak een kers op de taart in de strakke nieuwbouw met wit en zwart van het jonge gezin in Torhout: een spatwand in glas achter het aanrecht. ‘Specialistenwerk’ noemde de keukenbouwer het en daarom contacteerde de klant Topglass. Die stelde een spatwand in zwarte lacobel voor, perfect op maat, naadloos en glanzend. “Dat zorgt voor een subtiele reflectie die de keuken rust en ruimte geeft”.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Overal glas

Een groot nieuwbouwproject voor een ondernemer in Tielt vroeg een totaal-aanpak voor al het glas in de hal, badkamer, keuken, bureau, dressing, … en ‘de wijnkelder’. Het resultaat is een spel van licht en zicht doorheen het huis, natuurlijk en gekleurd.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Kantoren vol zicht en licht

Het kantoorgebouw van ROB, maker van schuifdeursystemen en oplossingen voor interne logistiek, is volledig open en overzichtelijk dankzij de glazen wanden en deuren. Die lijn wordt doorgetrokken in de grote hal op de eerste verdieping met een glazen borstwering en trappen beveiligd met glas. Het zijn kantoren vol licht en zicht. En stilte als het nodig is dankzij de akoestische kwaliteiten van het glas.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Mail ons

Kom langs in onze showroom

Openingsuren:

Maandag tot donderdag:  8u30-18u00
Vrijdag: 8u30 tot 17u00
Gesloten tijdens de lunch: 12u00-13u30
Zowel 's avonds als zaterdag steeds mogelijk op afspraak.

Contacteer ons

  • Hebt u foto's of plannen, dan kan u die hier uploaden. Dan kunnen we er gelijk naar kijken.
    Drop files here or
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Interieur

Buiten

Douchewanden

Spiegels

Trapleuningen

Veiligheidsglas (doorval & inbraak)

Douchedeuren

Glazen wanden

Loopglas

Balustrades

Glazen deuren

Gekleurd glas

Kantoorwanden

Gelakt glas

Akoestisch glas

Windschermen

Hoogrendementsglas

Sliding glass

Balustrades

Dubbel glas

Projecten

Verhalen

Badkamer

Hal

Keuken

Terras

Woonkamer

Bedrijfsruimte

Slaapkamer

Publieke ruimte

Bureauruimte

Verfijnde villa

Bloemenzicht

Op een muurtje

Polderzicht

Op het dak

Zwart vs. wit

Hotel in huis

Kantoor van glas

Pin It on Pinterest