Ma-do: 8:30-18:00
Vrij: tot 17u00
Pauze: 12u00-13u30
's avonds en zaterdag op afspraak

Laat u inspireren door onze projecten en verhalen

Realisaties

Topglass creëert bouw- en interieuroplossingen met glas binnen en buiten. In woningen, kantoren en publieke ruimtes. Voor in badkamers, keukens, livings, gangen en hallen. Voor op terrassen en in tuinen, patio’s en poolhouses. Laat u inspireren door onze realisaties en verhalen en vind een toepassing voor uw idee of probleem. Contacteer ons voor nog meer inspiratie en hoe die concreet maken. 

Ruimtes

Terras

Glazen balustrades, wanden en windschermen maken een terras en balkon groter, ruimer, lichter, mooier, handiger, sfeervoller, … en vooral ook veiliger en beschut tegen wind en regen.

Lees meer over glas op uw terras

Badkamer

Glas in de badkamer is ‘a match in heaven’. Clean, mooi en praktisch. Als afscheiding, als douchewand en – deur of als spiegel om in te kijken of de ruimte groter en lichter te maken.

Leer meer over de verwerking van glas in uw badkamer

Keuken

Glazen deuren en (spat)wanden maken de keuken niet alleen ruimer en stijlvoller, het glas is ook makkelijk te onderhouden en daarom uiterst hygiënisch. Benieuwd naar keukens met slimme glasoplossingen?

Lees meer over glasoplossingen in de keuken

Hal

Glazen balustrades en deuren maken de hal groter, ruimer, lichter, mooier, handiger, sfeervoller, warmer … en vooral ook veiliger.

Ontdek meer over glazen balustrades

Woonkamer

Glazen wanden en deuren openen je woonkamer of delen ze op. Het hangt er maar vanaf hoe je het bekijkt maar esthetisch, stijlvol en veilig is het altijd.

Leer meer over het verwerken van glas in de woonkamer

Dressing

Een dressing vraagt orde en ruimte, ook als er chaos en krapte is. Glazen wanden zijn een mogelijkheid, spiegels een zekerheid.

Ontdek meer over glas in een dressing

Slaapkamer

Glazen wanden, deuren en spiegels maken de slaapkamer open en groot. Of net intiem en afgesloten. Sowieso geven ze de ruimte een nieuw allure. Op zoek naar ideeën?

Lees meer over glas in de slaapkamer

Bedrijfsruimte

Glazen wanden, deuren en bureaumodules maken bedrijfsruimtes open en groot. Ze bieden uitzicht voor de werknemer en overzicht voor de werkgever.

Ontdek de voordelen van glas in een bedrijfsruimte

Bureauruimte

Glazen deuren, wanden en balustrades maken van een kantoor of bedrijfsruimte een ruime, open, uitnodigende plek, aangenaam om in te werken en klanten, leveranciers en natuurlijk werknemers te ontvangen.

Lees meer over glas in een bureauruimte

Publieke ruimte

Glazen wanden, deuren, vloeren en daken passen perfect in publieke ruimtes zoals parken, pleinen, musea, … Ze beschutten, beveiligen en geven open ruimtes een echt open zicht.

Ontdek meer over glas in publieke ruimtes

Verhalen

Verfijnd met glas

Een strakke nieuwbouwarchitectenwoning in de Westhoek vroeg een strakke uitvoering in glas: een grote douchewand en badkamerspiegel, spiegels in de gang en een lange balustrade vooraan die het lijnenspel van het ontwerp accentueert en afmaakt. Het resultaat is een strak geheel, perfect tot in het detail.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Polderzicht

Een dokterswoning in het Waasland had een prachtig open terras met zicht op de polders. Maar dat betekende ook een terras met een strakke wind er op en een onveilige situatie omdat het terras hoger ligt dan de aanpalende grond. Een hoog windscherm en een ballustrade in glas lossen het veiligheidsprobleem op en weren de wind  zonder aan het open zicht te raken.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Bloemenzicht

De bewoners van een  omhaagde villa in Knokke-Heist met een ruim terras zaten met twee kwesties verveeld: de wind die van tuin en terras een tochtgat maakte en het prachtig aangelegde aangelegde bloemenperk naast het terras. Een scherm zou wel de wind weghalen maar ook het zicht op de bloemen. Een groot, naadloos glazen windscherm was de oplossing.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Op het dak

Een nieuwbouw dakapartement boven een hippe kledingzaak in Torhout had in de plannen een dakterras met glazen balustrade staan. Maar ook een dakbedekking van EPDM die onaangeroerd moet blijven om lekkages te voorkomen. Topglass ontwikkelde daarop samen met de architect een systeem om terras en ballustrade te verankeren zonder verankering in het beton onder de EPDM.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Op een muurtje

Een gepensioneerd echtpaar had het terras vernieuwd van hun vrijstaande woning in Bekegem, met uitzicht over de landerijen achteraan. Om er meer en langer van te kunnen genieten, besloten ze een windscherm in glas te plaatsen. Topglass hielp hen daarbij, maakte goeie afspraken met de aannemer die een muurtje met fundament rond het terras bouwde en plaatste een monolithisch aandoende wand van 1m20 hoog. “We zitten nu heerlijk beschut met nog altijd hetzelfde heerlijke uitzicht“.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Zwart vs. wit

Er ontbrak een kers op de taart in de strakke nieuwbouw met wit en zwart van het jonge gezin in Torhout: een spatwand in glas achter het aanrecht. ‘Specialistenwerk’ noemde de keukenbouwer het en daarom contacteerde de klant Topglass. Die stelde een spatwand in zwarte lacobel voor, perfect op maat, naadloos en glanzend. “Dat zorgt voor een subtiele reflectie die de keuken rust en ruimte geeft”.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Overal glas

Een groot nieuwbouwproject voor een ondernemer in Tielt vroeg een totaal-aanpak voor al het glas in de hal, badkamer, keuken, bureau, dressing, … en ‘de wijnkelder’. Het resultaat is een spel van licht en zicht doorheen het huis, natuurlijk en gekleurd.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Kantoren vol zicht en licht

Het kantoorgebouw van ROB, maker van schuifdeursystemen en oplossingen voor interne logistiek, is volledig open en overzichtelijk dankzij de glazen wanden en deuren. Die lijn wordt doorgetrokken in de grote hal op de eerste verdieping met een glazen borstwering en trappen beveiligd met glas. Het zijn kantoren vol licht en zicht. En stilte als het nodig is dankzij de akoestische kwaliteiten van het glas.

Bekijk en lees het hele verhaal.

Persoonlijk advies nodig?

Onze medewerkers staan klaar om je persoonlijk advies te geven. 

of bel of mail ons op 050 21 26 90 en info@topglass.be

N

30 jaar ervaring

N

meer dan 550 projecten per jaar

N

ons team bestaat uit adviseurs en plaatsers

N

focus op kwaliteit en esthetiek

 • Hebt u foto's of plannen, dan kan u die hier uploaden. Dan kunnen we er gelijk naar kijken.
  Drop files here or
  Max. file size: 256 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Kom langs in onze showroom

  Openingsuren:

  Maandag tot donderdag:  8u30-18u00
  Vrijdag: 8u30 tot 17u00
  Gesloten tijdens de lunch: 12u00-13u30
  Zowel 's avonds als zaterdag steeds mogelijk op afspraak.

  Bel ons

  050 21 26 90

  Kom langs

  TOPGLASS
  Industrielaan 4C
  8820 Torhout
  West Vlaanderen

  Interieur

  Buiten

  Douchewanden

  Spiegels

  Trapleuningen

  Veiligheidsglas (doorval & inbraak)

  Douchedeuren

  Glazen wanden

  Loopglas

  Balustrades

  Glazen deuren

  Gekleurd glas

  Kantoorwanden

  Gelakt glas

  Akoestisch glas

  Windschermen

  Hoogrendementsglas

  Sliding glass

  Balustrades

  Dubbel glas

  Projecten

  Verhalen

  Badkamer

  Hal

  Keuken

  Terras

  Woonkamer

  Bedrijfsruimte

  Slaapkamer

  Publieke ruimte

  Bureauruimte

  Verfijnde villa

  Bloemenzicht

  Op een muurtje

  Polderzicht

  Op het dak

  Zwart vs. wit

  Hotel in huis

  Kantoor van glas

  Pin It on Pinterest