Laat u inspireren door onze projecten en verhalen

REALISATIES

Topglass creëert bouw- en interieuroplossingen met glas binnen en buiten. In woningen, kantoren en publieke ruimtes. Voor in badkamers, keukens, livings, gangen en hallen. Voor op terrassen en in tuinen, patio’s en poolhouses. Laat u inspireren door onze realisaties en verhalen en vind een toepassing voor uw idee of probleem. Contacteer ons voor nog meer inspiratie en hoe die concreet maken.

Ruimtes

Douchewanden en glazen badkamerdeuren01

Badkamer

Glazen wanden en deuren in glas in combinatie met spiegels in de badkamer maken haar groter, ruimer, lichter, mooier, handiger, sfeervoller, …

Read More »
Dakappertement met glazen balustrade torhout topglass

Terras

Glazen balustrades en wanden in glas maken een terras groter, ruimer, lichter, mooier, handiger, sfeervoller, … en vooral ook veiliger en beschut.

Read More »
Glazen balustrade in de hal 05

Hal

Glazen balustrades en deuren maken de hal groter, ruimer, lichter, mooier, handiger, sfeervoller, warmer … en vooral ook veiliger.

Read More »

bureau

Glazen deuren, wanden, deuren en balustrades maken van een kantoor of bedrijfsruimte een ruime, open, uitnodigende plek, aangenaam om in te werken en klanten, leveranciers en natuurlijk werknemers te ontvangen.

Read More »
Zwarte glazen keukendeur 02

Keuken

Glazen deuren, (spat)wanden en deuren maken de keuken niet alleen ruimer en stijlvoller, het glas is ook makkelijk te onderhouden en daarom uiterst hygiënisch.

Read More »
Topglass smeedwerk stalen ramen fermette-stijl akoestisch

Bedrijfsruimtes

Glazen wanden, deuren en bureaumodules maken bedrijfsruimtes open. Ze zorgen voor overzicht en tegelijk discretie, zeker in combi met akoestisch glas.

Read More »

Douchewanden in glas

Glasbalustrades in huis geven ruimte en zicht naar boven en naar beneden. Ze zijn veilig en een esthetische meerwaarde in gangen en hallen en overal waar grotere niveauverschillen zijn.

Read More »

Verhalen