“Glijdt volledig open en dicht”

SLIDING GLASS

Sliding glass maakt van terrasoverkappingen, overdekte terrassen of pergola’s een buitenkamer, te openen en te sluiten met een innovatief systeem zonder frame. In combinatie met glazen wanden perfect om een poolhouse met glas af te werken om er nog meer van te kunnen genieten.

Innovatief systeem

Sliding Glass is een innovatief systeem waarbij glazen wanden, zonder frame, een terras, balkon, of pergola ombouwen tot een comfortabele buitenleefruimte. Dicht, zonder vertikale profielen voelt het steeds aan als buiten, maar dan zonder wind en lekker achter glas. Ook op koudere dagen. En open is natuurlijk gewoon ‘echt’ open.

Topglass is al 10 jaar officieel dealer van Sliding Glass voor West-en Oost-Vlaanderen.

Makkelijk

Sliding Glass is een 100% Belgisch product en één van de weinige systemen die in minder dan 30 seconden volledig open kan. Het systeem staat op één rail en is dicht ook mooi waterdicht.

Met enkel een onder- en bovenrail zijn er geen visuele obstakels en voelt het aan alsof u buiten zit, ook al is de wand toe.

Door de vlakke structuur en opbouw is Sliding Glass ook enorm onderhoudsvriendelijk. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant is het een egaal vlak dat gemakkelijk te reinigen is.

RAL & specialistenwerk

Sliding Glass is verkrijgbaar op RAL-kleur, wordt geplaatst door gespecialiseerde vakmannen en beantwoordt aan alle nationale en internationale voorschriften.

Kom een levensecht model bekijken en testen in onze showroom.

Neem contact met ons op en je krijgt snel persoonlijk en vrijblijvend advies.