Tot 3 keer lagere energiekost met hoogrendementsglas

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_row _builder_version=”4.4.7″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″ text_text_color=”#222222″]

Wist u dat hoogrendementsglas drie keer beter de warmte vasthoudt dan dubbel glas? In vergelijking met enkel glas loopt dat zelfs op tot vijf keer.

U leest het goed, met hoogrendementsglas houdt u uw binnenwarmte drie keer langer vast dan met dubbel glas. Hierdoor slaat uw verwarming minder vaak aan en daalt uw energierekening.

Onderstaande grafiek illustreert de impact van koude buitenlucht op de temperatuur van uw glas. Als de buitentemperatuur 0°C is, dan heeft het glas binnen een temperatuur van 5,8°C in het geval van enkel glas. Bij gewoon dubbel glas dat al beter de warmte vasthoudt, is dat al 13,8°C bij dezelfde buitentemperatuur. Maar superisolerend glas zorgt ervoor dat, bij een buitentemperatuur van 0°C, uw glas binnen 18,4°C warm is. Drie keer zo warm als bij enkel glas dus!

Rekening houdend met de voortdurend stijgende energieprijzen, kunnen we iedereen ten sterkste aanraden om zo snel mogelijk te investeren in hoogrendementsglas. Dit kan door het glas uit uw bestaande ramen te vervangen door hoogrendementsglas. Goedkoper en sneller dan volledig nieuwe ramen te plaatsen, maar met hetzelfde superisolerende effect.

Benieuwd naar welke impact hoogrendementsglas op uw energierekening kan hebben? Of gewoon nieuwsgierig naar de prijs voor het vervangen van uw glas door hoogrendementsglas? Neem dan vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze showroom!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *