Glazen wanden en deuren

GLAS IN DE WOONKAMER

Glazen wanden en deuren openen uw woonkamer of deelt ze op. Het hangt er maar vanaf hoe u het bekijkt maar esthetisch, stijlvol en veilig is het altijd. Check de projecten van Topglass en laat u inspireren.

Dubbele deur tussen kantoor en woonkamer

LEVEN EN WERKEN VERBONDEN

Een glazen schuifdeur scheidt het kantoor in de uitbouw en de woonkamer in het oorspronkelijke huis. Leven en werken blijven visueel verbonden en toch apart.

Tussen hal en living

ZICHT OP DE LOOPSTRAAT

De trappenhal blijft helemaal open en is toch veilig dankzij een glazen wering, aan de trap van kop tot teen en rondom op borsthoogte. Met zicht op de living en omgekeerd.

Balustrade in de leefruimte

HOOG EN LAAG VEILIG VERBONDEN

De glazen balustrade – boven helder en onder getint – verbindt de leefruimte in niveaus. Hoog wordt zo één met laag op een veilig en stijlvolle manier.

Tussen beton en glas

BORSTWERING MET ZICHT

Glazen borstweringen zorgen voor een veilige scheiding in de loft tussen boven en beneden. Verfijnd glas en ruw beton zijn een perfecte combinatie, zowel technisch als esthetisch.

Als vide die twee verdiepingen één maakt

LAAT HET LICHT SCHIJNEN

Een oude woning in Kortrijk met veel karakter maar weinig licht werd zo verbouwd dat het karakter is bewaard en het licht wordt binnengehaald. Tot in de strakke, moderne woonkamer en keuken toe.

Meer inspiratie

GLAS IN DE WOONKAMER EVERYWHERE

Glas voor in dde woonkamer is er in alle kleuren en maten en verschillende uitvoeringen. Laat u inspireren en bekijk nog meer voorbeelden.